Menu

Salling Cirkus Kids giver forestilling til Fur Rundt

Lørdag den 14. juli 2018 kan du opleve Salling Cirkus Kids på Fur Havn fra kl. 16

I forbindelse med marchen Fur Rundt kommer Salling Cirkus Kids og giver en cirkusforestilling. Kom og oplev de glade, hoppende og springende børn fra Cirkusfabrikken. Forestillingen begynder kl. 16.00 på det grønne areal ved legepladsen på Fur Havn. Fra kl. 17.00 kan alle lege med. Måske skjuler der sig en kommende cirkusartist i dig?
Cirkusforestillingen er en del af aktiviteterne i forbindelse med marchen Fur Rundt, der har både start og mål på Fur Havn.

Dagen begynder med morgenkaffe og rundstykker kl. 7.30. Startskuddet til marchen går kl. 8.00 og de næste par timer begiver nye marchdeltagere sig ud på den ca. 20 km lange rute øen rundt.

Man kommer gennem nogle af øens flotteste landskaber.

Nogle løber rundt, andre slentrer, nogle cykler og andre sejler. Der er tre rastepladser undervejs og en fjerde rast med mulighed for fodbad.
Arrangørerne regner med mere end 1.000 deltagere i marchen. Alle opfordres til at betale et beskedent startgebyr. Ved startbordet kan man tilmelde største deltagende hold. Når man når i mål på havnen, kan man købe medaljer og båndholdere.

Ved middagstid tændes grillen på Fur Havn, hvor der er opstillet et stort festtelt. Bar og boder er bemandet, der er præmieoverrækkelse og musik. Eftermiddagen igennem summer havnen af liv og mennesker, der hygger sig.

Efter cirkusforestillingen kan man fra Kl. 17 til 19 købe Chili Johns aftenmad og kl. 19 spiller La Porta Band op til havnebal.

Arrangørerne regner også med mere end tusind mennesker på Fur Havn om eftermiddagen og aftenen. Overskuddet går ubeskåret til de seks foreninger, der udgør Furs Forenede Foreninger. De stiller med mere end 100 personer, der yder en frivillig indsat både før, under og efter marchen og havnefesten.

Furs Forenede Foreninger takker Foreningen Fur Brand og Fuur Sparekasses Fonde for de bevillinger, der har gjort det muligt at få Salling Cirkus Kids til Fur lørdag den 14. juli.

På vegne af Furs Forenede Foreninger

John Brinch Bertelsen

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information

Til toppen