Menu

Furnyts kalender på facebook

Furnyts kalender på facebook

Måske har du undret dig over, at flere facebook-opslag på furgruppen på det sidste drejer sig om begivenheder.

Det er et led i Furnyts beslutning om at synliggøre endnu mere, hvad der sker på vores ø.

Fur-gruppen administreres af furnyt.dk - og er et medie i forrygende vækst er Facebook. Én af fordelene ved facebook-kalenderen er, at gæsterne automatisk får notifikationer, når de enten nærmer sig dagen – eller fysik er i nærheden af begivenhedens afholdelse!

Kalender-funktionen på Furnyt kører som hidtil, og virksomheder/foreninger, der selv opretter begivenheder på egen facebook-side, kan nu rette henvendelse til kalender-administrator Brian Sørensen Bugge (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), og gøre opmærksom på, at vil have sine indtastede arrangementer publiceret i Fur-gruppen.

Brian står som hidtil til rådighed for indtastning af arrangementer i kalenderen, og kan også få oprettet enkeltstående begivenheder på facebook (i første omgang dog ikke møder, generalforsamlinger ect), og stiller sig også gerne til rådighed, hvis I skulle få brug for hjælp til selv at kunne oprette begivenheder – såvel på furnyt.dk som på egen facebook-side.

Vi håber at alle medlemmer, annoncører og sponsorer vil gøre brug af dette tilbud om at synliggøre aktiviteterne på Fur. Sammen er vi stærkere!


Til toppen