Menu

Påskemåltid i konfirmandstuen

Påskemåltid i konfirmandstuen

Tirsdag aften d. 20. marts havde vi en festlig aften i konfirmandstuen, hvor vores præstepar Elisabeth og Claus Olsen havde arrangeret en påskemåltidsaften, i lighed med noget de selv havde været med til, under en tur de selv havde været med til Israel, og nu lavede de selv et arrangement der foregik på samme måde, som Jesus selv havde indstiftet påskemåltidet aftenen før skærtorsdag.

Efter en velkomst startede vi med forretten, som var æg med rejer, mayonnaise, Citronbåde og karse samt usyret brød.
Hertil skulle vi spise persille dyppet i saltvand.

Til hovedret fik vi lam med ovnbagte kartofler, og salat med bitre urter, samt usyret brød.

Til dessert fik vi (mursten) med vannilieis.
Imellem hver ret, måtte vi tage en mundfuld vin eller vand som stod på bordene, og vi sang nogle af de påskesalmer, som passede til påskeevangeliet, samt der blev læst tekster, der passede til.

Det var virkelig et godt tilløbsstykke til den kommende påske, og vi siger rigtig mange tak til præsteparret, samt Lone og Lissy for det fine arrangement.


Til toppen