Menu

John Berthelsen underholdt på Fur Ældrecenter

John Berthelsen underholdt på Fur Ældrecenter

Mandag eftermiddag den 6. februar havde vi en spændende eftermiddag i Venneforeningen i ældrecenterets spisesal, da museumsinspektør John Berthelsen kom og gav os et spændende indblik i Furs historie.
 
Og os der troede, at vi ville få nogle sjove spændende historie at høre, blev endnu engang oprigtig overrasket  over alt det, som John vidste om, hvad der var sket på Fur i årenes løb, og ikke bare med selv at fortælle, ville han have os til at fortlælle, hvad vi vidste om de forskellige foreninger, der havde været på Fur i årenes løb, og det var mange, og på forunderlig vis, havde han selv styr på dem alle.

Noget der fyldte meget, var befolkningstallet, hvor han fortalte, at der i hans barndom var 1450 indb. og nu her til 1. januar 2018, var vi nede på 799 indbyggere, men at der var lidt befolkningstilvækst, idet der var kommet 54 tilflyttere i 2017.
Han sluttede af med at fortælle, at Fur er et godt sted at være, og at der nok igen skal komme liv i befolkningstilvæksten igen, takket være alt det, der sker på vores lille dejlige ø.


Til toppen