Menu

Fur Strandhotel er til salg

  • Skrevet af 
Fur Strandhotel er til salg

Drømmer du om at blive hotelejer på Danmarks skønneste ø, så er Fur Strandhotel en mulighed. Du har måske allerede set hotellet på tv, da Anders Agger og Anne Hjernøe var på Fur?

Fur Strandhotel på Sundevej 49 har otte værelser med plads til 22 overnattende gæster og 80 personer i restauranten. Hertil kommer gårdhave og en stor strandgrund. Hotellet er på 512 m2.

I 2004 købte David Tossell og Mette Pedersen hotellet, som de ombyggede til det nuværende Fur Strandhotel. I 2006 købte de naboejendommen, Sundevej 47, til privat bolig. Det er en istandsat villa på 172 m2, der kan bruges som privat bolig eller indgå i hoteldriften.

Sundevej 47 og Sundevej 49 er to selvstændige ejendomme, der kan købes uafhængigt af hinanden eller samlet.
David fortæller: ”Da vi nu begge arbejder i London, er tiden moden til et ejerskifte. Vi vil helst sælge til en visionær person, der vil udnytte de muligheder, der er på Fur – en ø med fantastisk natur, en velfungerende færge med 72 returafgange pr. døgn, et landskendt bryghus og museum, en ny lystbådehavn samt masser af muligheder for oplevelser for hele familien. Det er derfor, der kommer mere end 200.000 turister til Fur hvert år – og de kører lige forbi Fur Strandhotel alle sammen.”

Mette supplerer: ”Man skal ikke lade sig afskrække af, at der er 5-6 andre spisesteder på Fur, for der er dage, hvor alle pladser er optaget. Furs spisesteder er forskellige og supplerer hinanden rigtig godt. Vi driver selv Fur Strandhotel som sommerhotel frem til 20. august og håber, at en køber eller forpagter melder sig i løbet af de næste par måneder. Det tror vi på, for to af øens spisesteder har fået nye ejere for et par måneder siden. Det kommer også til at ske med Fur Strandhotel.”

Flyttilfur.dk giver dig mere information om mulighederne på Fur. Du kan søge om at deltage i Træf Fur, og du kan kontakte formanden for Fur Udviklingsråd John Brinch Bertelsen for mere information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt David Tossell og Mette Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.furstrandhotel.dk

Kontakt: ejendomsmægler Poul Olesen, Nederby 3, 7884 Fur. Telefon: 97 59 32 68. E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://www.poulolesen.dk/sag/06-58

 


 

Til toppen