Menu

Koncert i Fur Kirke

Koncert i Fur Kirke

Lørdag den 15. juli kl. 19.30 har furkunst.dk har i samarbejde med menighedsrådet ved Fur Kirke arrangeret en solo koncert med Kaare Norge

Kaare Norge er én af landets mest kendte og anerkendte, instrumental-solister. Internationalt har han også opnået en stribe af flotte resultater,både i form af konceter i meste af verden samt radio og tv optræden.Allerede som 17-årig blev Kaare Norge elev på Musikkonservatoriet i Aarhus (Royal Academy of Music – Aarhus.DK).

Efter solist eksamen sagde cellisten og censor professor Erling Bløndal Bengtsson : ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det !”.

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition, og spansk guitar - musik, som har givet ham et bredt publikum og fyldte koncertsale. Han er desuden kendt for at spille kompositioner på guitaren skrevet til andre instrumenter: bl.a. Chopins Nucturne Op.9 Nr.2. Bachs kompositioner for cembalo(BWV 828 – 4 Partita i D Dur) og Air. Samt i 2015 et helt nyt album med Norges egne solo arrangementer af Carls Nielsen flotte sange. Som komponist har Kaare Norge også værker på repertioret. Bla. Hans Homage to Life” oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet - ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen 1992.

Kaare Norge har spillet mere end 3500 koncerter i Danmark og udlandet.

22 CD'er og én dvd (Portrait of an Artist) er det blevet til. Det har resulteret i 4 guldplader og én af platin. Kaare Norge har fået tildelt et utal af priser bl.a. Danmarks Radios Bolero-pris.

I 2013 udkom albummet "Fiesta" som består af dels nye kompositioner af Kaare Norge selv men også genindspilninger i nyeindspillede soloversioner af f.eks Cavatina fra deer Hunter filmen, Eric Claptons " Tears in Heaven", "House of the Rising Sun", men også 3 nye arrangementer af Beatles numre ne " Fool on the Hill", "In my Life", "Beacuse". Også spansk musik af Enrique Granados og mange andre. ​
Sidste nye udgivelse ” THE SONG THE MELODY – Carl Nielsen | 2015 . Cd på vej i 2017

Alle er velkomne​


Entre 70 kr.​

Til toppen