Menu

En opfordring til deltagerne i marchen Fur Rundt

Følger du denne opfordring, så bliver der i år mere end 1.000 betalende deltagere til Fur Rundt.

”I 2016 var der 983 personer, der betalte startgebyr til marchen Fur Rundt. Det var det største deltagerantal i mange år og et flot resultat” fortæller John Bertelsen, der er formand for Furs Forenede Foreninger. Det er FFF, der planlægger og gennemfører arrangementet.

John fortsætter: ”Der var dog også nogle, der ikke betalte – måske fordi de ikke var klar over, at der er et beskedent startgebyr, eller fordi man ikke lige havde de 20 kr ved hånden og så gik man uden om køen ved startbordene. I år bliver det muligt at betale de 20 kr med Mobile Pay. Man er altså ikke længere afhængig af kontanter. Spred venligst denne information og opfordring, så vi kan nå et endnu flottere deltagerantal end sidste år.”

Overskuddet fra Fur Rundt går ubeskåret til de syv foreninger, der planlægger og gennemfører arrangementet. Der er næsten 100 frivillige, der yder en arbejdsindsats, for at deltagerne i marchen og havnefesten kan nyde dagen.
Furs Forenede Foreninger består af: Fur Bådelaug, Fur Havneforening, Fur Kunst.dk, Fur Læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Sogneforening og Fur Tennisklub

Senest ændretSøndag, 25 juni 2017 14:08
Til toppen