Menu

Oplev FUR Camping indefra

Oplev FUR Camping indefra

Mange kender FUR Camping for sin naturskønne beliggenhed – på spidsen af Furs nordkyst og næsten helt nede i vandkanten. Men de færreste har været inde og opleve livet på selve campingpladsen. Det kan der rådes bod på, når campingpladsen inviterer alle interesserede til Åbent Hus, lørdag 17. juni, kl. 13-16.

Betina og Brian Bugge, der driver FUR Camping glæder sig til at byde interesserede velkommen på deres dejlige campingplads, lørdag 17. juni.

”Det gør vi, fordi vi synes, at mange flere skal have mulighed for at opleve, hvor dejlig en ferie de kan holde i telt, hytte eller campingvogn på en campingplads. Børnene kan komme og prøve vores hoppepude, legeplads eller et gratis spil minigolf, og man er velkommen til at tage en tur rundt på campingpladsen – og se de moderne faciliteter som en campingplads byder på i dag, så man får et indtryk af det hyggelige og afslappende ferieliv, der leves bag bommene”, siger Betina Bugge.

Camping er for alle

Vi synes, at camping er en fantastisk form for ferie, som mange flere skal have mulighed for at opleve. Derfor håber vi, at rigtigt mange mennesker vil kigge inden for på Åbent Hus-dagen for at se om de har en indre campist, der vil ud”, fortæller Brian Bugge med et smil på læben.

Udover at se og opleve campingpladsen vil flere af pladsens sæsongæster invitere indenfor i forteltet på lidt godt til ganen – ligesom FUR Camping vil præsentere den nye ferieform ”Glamping”, der bedst kan oversættes til ”Teltferie på første klasse” i pladsens to nyindkøbte Isabellatelte, hvor den hjemlige komfort eller hotelværelsets faciliteter tages med ud i naturen. I glamping-teltet er der rigtige senge at sove i, køleskab og en rigtig hyggelig atmosfære samt udsigt mod Limfjorden, når der kigges ud af teltåbningen.

Indvielse af ny legeplads

I forbindelse med Åbent Hus kommer DK-CAMPs maskot Campus også forbi. Ikke kun for at hygge med børnene som han plejer – men for at indvi en helt ny legeplads, der vil stå færdig og klar til leg til Åbent Hus dagen.
Campingferie er for alle, men i sær for børnefamilier. For camping er ferie på børnenes vilkår. De elsker det tætte samvær i familien, man har, når man er på camping. Og så er legekammeraterne lige udenfor døren.
Derfor er forpagterparret på FUR Camping samt Fur Udviklingsselskab, der ejer campingpladsen, rigtig glade for at være kommet i den heldige situation, at Isabella Fonden har doneret et helt nyt legeanlæg til øens campingplads, som vil sende endnu flere glade ferieminder med børnene hjem – og stifte gode venskaber med de fastboende børn fra Fur.

Læs mere på www.FURcamping.dk/camping

For yderligere kontakt:
FUR Camping, 97 59 33 33

Senest ændretLørdag, 17 juni 2017 13:33
Til toppen