Menu

Furbo blev ny næstformand i Danmarks største campingkæde

  • Skrevet af 
Furbo blev ny næstformand i Danmarks største campingkæde

Uden modkandidater og med stort applaus blev den 40-årige Brian Sørensen Bugge fra Fur Camping valgt som ny næstformand i Danmarks største campingorganisation, DK-CAMP. Han afløser dermed Niels Nielsen fra Aarhus Camping, der nu har givet sig selv lov til at fratræde efter 15 års tro tjeneste.

Brian Sørensen Bugge har siddet i to år som det menige medlem i hovedbestyrelsen. Han har i den forgangne periode bl.a. ”stået i mesterlære” ved Niels i forhold til distribution af foreningens velkendte gratis campinguide, hvor 350.000 eksemplarer hvert år skal ud i hele Europa. Brian har ligeledes haft en afgørende finger med i foreningens generelle markedsføring og siddet med i økonomiudvalget.

Brian Sørensen Bugge har sammen med sin hustru Betina Bugge nu været værter på FUR Camping i 7 sæsoner. Campingpladsen har siden parrets overtagelse været med i DK-CAMP, der er en sammenslutning af 300 selvstændige campingpladser over hele Danmark, og har som formål at varetage pladsernes erhvervsmæssige og faglige interesser, samt virke for en ansvarlig, effektiv og positiv udvikling af campinglivet i Danmark til glæde for de mange gæster.

Billedtekst:
Billedtekst: Den nyvalgte og afgående næstformand i DK-CAMP: Brian Sørensen Bugge fra Fur og Niels Nielsen fra Aarhus. Foto: DK-CAMP

Yderligere informationer:
Kontakt Brian Sørensen Bugge, FUR Camping 97 59 33 33 eller DK-CAMPs sekretariat 75 71 29 60

Til toppen