Menu

Populær udstilling forlænges - Udstillingen med billeder af Carsten Dahl vil ses af mange

Populær udstilling forlænges - Udstillingen med billeder af Carsten Dahl vil ses af mange

RAKLA galleri på Fur har oplevet så stor publikumsinteresse omkring sin udstilling med jazzpianisten og nu også kunstmaleren Carsten Dahl´s billeder, at man har valgt at forlænge udstillingen, så den løber hele september med.

”Carsten Dahl´s skønne og meget stærke billeder tiltrækker publikum langvejs fra. Vi har oplevet mennesker, som er kørt hertil helt fra Trekantsområdet udelukkende for at se billederne; og da der stadig er tilstrømning og mange interesserede forespørgsler, har vi efter aftale med Carsten Dahl valgt at forlænge udstillingen til og med september måned”, siger Lasse Højgaard fra RAKLA, som også fortæller, at man for at publikum kan nyde billederne også tilbyder dem at tage sig en gratis kop kaffe eller the. ”Det er selvfølgelig rart for især de, som kommer langvejs fra, men det er også et signal til alle gæster om, at her må man gerne komme ned i tempo og give sig rigtigt god tid til at nyde billederne og gå på opdagelse i dem. Hverken at se på billeder eller at beslutte sig for at købe et er noget, som skal ske forhastet og vi oplever mange gange, at publikum er rigtigt glade for at mærke, at her er der tid til at se og fordybe sig”, siger Lasse Højgaard.

”RAKLA har her i september og oktober åbent torsdag-søndag fra 11 til 17, ligesom vi gerne åbner efter aftale. Det er jo ikke alle, som lige kan komme i de officielle åbningstider, derfor plejer vi at sige, at vi aldrig er længere end en telefon væk; så finder vi ud af det alligevel. Og en kop kaffe skal vi nok også finde ud af at have på kanden”, siger Lasse Højgaard.

Den tidligere annoncerede sensommerudstilling, med Lasse Højgaard´s egen fotokunst, bliver ikke afholdt, for som han siger: ”Mine billeder kan vi altid hænge op, hvorimod der vil være langt imellem, at publikum har mulighed for at se Carsten Dahl´s billeder, fordi han er så populær og efterspurgt landet over. Så det er bare et fantastisk held, at vi kunne forlænge udstillingsperioden og give flere mulighed for at se billederne.”


Til toppen