Menu

Billetterne revet væk til Lars Lilholt koncert

  • Skrevet af 

Lørdag den 27. september kl. 10.00 åbnede på Turistkontoret billetlugen for salg af billetter til koncerten med Lars Lilholt, der finder sted lørdag den 15. november

Lørdag den 27. september kl. 10.00 åbnede på Turistkontoret billetlugen for salg af billetter til koncerten med Lars Lilholt, der finder sted lørdag den 15. november.

Derfor er der trængsel lørdag formiddag foran døren til Turistkontoret. Ikke som man skulle tro af turister, der ville vide noget om Fur, men af furboere, der ville sikre sig en billet til Lars Lilholt koncerten i Fur Forsamlingshus den 15. november. Nogle havde termokande med, så den varme kaffe var sikret, mens andre havde taget en stol med, så der kunne blive tid til lidt læsning.

Alle fik udleveret et nummer, så de var sikret at få billetter i den rækkefølge, som de var mødt op i. Der var sat et max antal på 10 billetter pr. person til en pris af 220 kr. pr. stk.

Det er FFF, der står for arrangementet, og efter 15 minutter var de første 150 billetter solgt og Olly Ekstrand, formand for FFF, var sikker på, at der ville være udsolgt inden middag. At dømme efter stemning udenfor Turistkontoret, så er forventningerne til koncerten helt i top.

29.09.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen