Menu

Britiske journalister besøgte Fur

Britiske journalister besøgte Fur

Skiveegnen har haft besøg af fire britiske madskribenter fra hhv. The Independent, The Telegraph, Daily Echo og Daily Express. De fire journalister besøgte Fur Bryghus fredag d. 15. april som led i en officiel pressetur arrangeret af VisitDenmark UK som optakt til Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Fra lokal side har Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter koordineret besøget. Foruden middagen med lokale råvarer og øl på Fur Bryghus, fik gruppen også en kort tur rundt på øen med John B. Bertelsen som guide. Rygtet om Johns guidede ture fra den blinde vinkel er rygtedes helt til London og VisitDenmarks pressechef der, Kathrine Gustavussen, der oplevede John på en workshop i Skive/Fur for to år siden og siden har ønsket at tage journalister med til øen.

De engelske madskribenter nød en lækker menu, som kokken Danni Boysen på Fur Bryghus stod for med bl.a. rimmet letrøget torskeryg, duet med oksefilet og økologisk Dansk Andebryst samt ananas i Fur Barleywine. Dertil naturligvis bryghusets eget øl.

Foruden Fur besøgte gruppen også Stauning Whiskey og var på østerssafari ved Lemvig. Gruppen drog videre til overnatning på Hvalpsund Færgekro og skal besøge den kommende kulturhovedstad Århus i weekenden.

Med venlig hilsen
Alice Bank Danielsen
Direktør / Turismechef

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Østerbro 7, 7800 Skive

Tlf. +45 9614 7677 ● dir. +45 4043 4157


Til toppen