Menu

Stem Fur Jagtforening helt til tops

Stem Fur Jagtforening helt til tops

Deltag i afstemningen om kåringen af Årets Jagtforening i Danmark

Fur Jagtforening har opnået den store ære at blive kåret som ”Årets Jagtforening” i kreds 2, der omfatter det meste af Vest- og Midtjylland. Kåringen skete ved det årlige kredsmøde møde i Drejbjerglund. Forud var Fur Jagforening blev en af de fem jagtforeninger, der i de sidste tre år har haft størst medlemsfremgang. Fur Jagtforening blev efterfølgende bedt om skriftlig at gøre rede for hemmeligheden bag medlemsfremgangen. I den redegørelse havde formanden Jørgen Dahl blandt andet skrevet: ”Vi falder gerne i snak med gæster, der deltager i foreningens arrangementer. Så får der vores aktivitetskalender og vi spørger, om de har lyst til at blive medlem af Fur Jagtforening.”

Formanden fra Fur Jagtforening Jørgen Dahl var med til mødet, og da han hørte den formulering læst op ved den endelige kåring, steg pulsen mærkbar.

Fur Jagtforening er nu gået videre og skal kæmpe var vinderen af de øvrige 7 kredse om at blive kåret som årets jagtforening i Danmark.

Det sker ved en afstemning på Danmarks Jagtforenings hjemmeside. Så derfor: Er du jæger og mener at Fur Jagtforening fortjener at blive kåret som ”Årets jagtforening i Danmark”, så går ind på www.jaegerforbundet.dk og stem på Fur Jagtforening. Afstemningen løber frem til 14. april og der trækkes lod om præmier blandt alle, der stemmer.

Senest ændretTorsdag, 07 april 2016 22:36
Til toppen