Menu

Ung Furbo forpagter KCL’s Café Plask

  • Skrevet af 
Ung Furbo forpagter KCL’s Café Plask

Fredag 1. april skrifter Café Plask i KCL forpagter, og har som ny forpagter ansat den 21-årige Anne Sofie Popp Bugge, der siden 2009 har været bosat på Fur, og gennem flere år har arbejdet inden for branchen ved at hjælpe til på bl.a. forældrenes campingplads på Fur – og er på trods af sin unge alder også faglært landmand.

”Jeg går nu i mine forældres fodspor, og er klar til at tage fat på den spændende udfordring som selvstændig, og jeg glæder mig til at kaste al min energi ind på en fornyelse af Café Plask samtidig med, at jeg vil holde fast i mange af de velfungerende aktiviteter, der allerede nu er i caféen”, siger Anne Sofie. Her peger hun blandt andet på børnefødselsdage, som hun håber at kunne videreudvikle, spisninger til de mange træningslejre i svømmehallen, samt hvad der ellers allerede finder sted i Café Plask.
Anne Sofie har allerede en række ideer til nye tiltag, aktiviteter og events, som kan være med til at udvikle den forholdsvis nye café, der fik et gennemgribende ansigtsløft i forbindelse med den store renovering af KCL Badeland i 2014/2015.
I KCL ser man frem til at godt og konstruktivt samarbejde med Anne Sofie, og ønsker hende velkommen i huset og held og lykke med den fremtidige opgave.

Nærmere oplysninger:
KulturCenter Limfjord Direktør Bent Mølgaard tlf. 70 70 14 64
Forpagter Anne Sofie Popp Bugge tlf. 31 78 51 00

Senest ændretTorsdag, 07 april 2016 22:08
Til toppen