Menu

Travlhed på FUR Campings messestand

Travlhed på FUR Campings messestand

I den forgange weekend er Danmarks største feriemesse ”Ferie for Alle” i Herning nu afsluttet.

Og med i alt 61.885 besøgende, var der selvsagt travlhed på FUR Campings egen stand.

”Vi ville prøve noget nyt i år – og valgte derfor at købe vores egen stand på 14 m2 med placering i campinghallen”, fortæller Brian Sørensen Bugge fra FUR Camping.
”Campingpladsen har før været repræsenteret på VisitSkives fællesstand i Danmarkshallen, men vi syntes at det var forsøget værd at møde nye kunder – set med campingpladsens øjne – i den hal, hvor denne målgruppe af gæster primært er”.

Og gæsterne ville gerne høre om Fur. Ud over campingpladsens eget materiale uddelte standen også den nye Fursund-guide, FurKunst-guide og programmet fra Fur Bryghus.
”Hvis bare halvdelen af de besøgende, som har sagt, de gerne vil til Fur, kommer forbi, så bliver det en rekord sæson”, konkluderer Brian. Der var på messen stor interesse for at høre om de tilbagevendende begivenheder som Fur Rundt, Muslingedagen, Ølfestivallen, sommerkoncerten og vores ø-rundtur med bus og blind guide, hvor John Bertelsen deltager.
Bookinger blev det også til – specielt med weekendophold, hvor man ud over to overnatninger også har inkluderet alle måltiderne i campingpladsens restaurant.
Brian fortæller endvidere, at takket være velvillighed fra Fur Museum, som har udlånt en dinosaur samt en model af Sleipner, var det muligt at give standen et fantastisk og unikt blikfang. Børnene fik lov at sidde på dinosauren – og de kunne deltage mini fossil-jagter. DK-CAMPs maskot

”Campus” kiggede forbi, og for de voksne var der smagsprøver på ø-vitaminer fra Fur Bryghus – og engang imellem kom ”skipper” fra Fursund Færgeri også forbi med rabatkuponer til færgen.

Betina og Brian S. Bugge åbner bommen den 18. marts for deres 7. sæson på FUR Camping


 

Senest ændretSøndag, 13 marts 2016 11:51
Til toppen