Menu

Den fremtidige struktur i FFF på stormøde

Den fremtidige struktur i FFF på stormøde

Lørdag formiddag den 30. januar troppede 25 deltagere op til stormøde om FFFs fremtidige organisering ved de store arrangementet som Fur Rundt Marchen og træskibssejladsen midt i september.

Ved årsskiftet er Fur Havneforening blevet medlem, så FFF nu består af 7. foreningen. De øvrige foreninger er: Fur Bådelaug, FurKunst.dk, Fur læseforening, Fur Museums Støtteforening, Fur Sogneforening og Fur Tennisklub.

Mødet blev holdt i Fur Bådelaugs lokaler og de 25 fremmødte begyndte dagens møde med rundstykker og kaffe. Derefter blev med Dorte Christensen som ordstyrer hele arbejdsgangen ved afviklingen af Fur Rundt gennemgået. Det overordnede mål var at aflaste de to tovholdere, da arbejdsopgaverne med tiden er vokset og vokset.

På mødet blev det aftalt, at de enkelte foreningen skulle have flere ansvarsområder, så presset på tovholderne i fremtiden blev mindre.

Efter et par timer senere var hele proceduren ved Fur Rundt gennemgået og arbejdsopgaverne fordelt til de syv foreninger, så det nu forhåbentligt bliver en mere menneskelig opgave at være tovholder. De nuværende tovholdere er Birgit Ladefoged og John Bertelse


 

Senest ændretMandag, 15 februar 2016 20:27
Til toppen