Menu

Vil du være med på FurNyts kalender ?

Vil du være med på FurNyts kalender ?

Nu kan du få hjælp til at komme på Furs kalender

Ønsket fra Furnyt er, at så mange firmaer og foreninger som muligt får deres arrangementer lagt ind på Furs fælles kalender for at vise lokale og omverdenen, hvor meget der sker på vores lille ø.

Det være sig arrangementer der afholdes - eller møder og generalforsamlinger i foreninger. Intet er for småt.
Mange foreninger har allerede flotte og velfungerende hjemmesider - men folk udefra vil ikke altid kunne finde direkte ind til en enkelt forening, så FurNyts kalender er den

Fælles platform, der kan give flere besøgende på firmaets/foreningens egen hjemmeside.
Furnyt har ugentligt flere tusinde besøgende.

Har du problemer med at ligge arrangementerne ind i kalenderen – eller ikke tid til at gøre det – så kan Furnyt nu tilbyde hjælp dertil takket være et flot tilbud fra Brian Sørensen Bugge fra Fur Camping. Brian vil gerne taste møder og arrangementer ind for medlemmerne af FurNyt.
Send blot følgende information til Brian på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af:

Begivenhedens navn
dato og klokkeslæt for afholdelse (evt. fast mønster en fast ugedag er også muligt)
Evt. sluttidspunkt
Sted: Hvor foregår det?
Kort beskrivelse og evt. link til beskrivelse
Kontaktinformation eller link til egen hjemmeside

Med denne mulighed vil FurNyt opfordre de 70 firmaer og foreninger, der er medlem af øens hjemmeside, til at sende info til Brian, så Furnyts kalender for alvor kan give overklikket over alt, hvad der foregår på øen og give mere liv til medlemmernes egne hjemmesider. Det er nu, at forårets og sommerens aktiviteter skal synliggøres.

På vegne af FurNyts styregruppe
John Brinch Bertelsen

Til toppen