Menu

Vil du vise dine kunder alt, hvad der sker på Fur ?

  • Skrevet af 
Vil du vise dine kunder alt, hvad der sker på Fur ?

Så få integreret FurNyts kalender på din hjemmeside.

Der sker meget på Fur. Faktisk så meget, at de færreste har det fulde overblik. – men FurNyts kalender kan give det samlede overblik- og din egen hjemmeside kan også trække alt fra FurNyts kalender. Du kan altså få hele Furs kalender på din egen hjemmeside.
Du skal bare tage to skridt. Sørg først for, at din egen forenings/virksomheds møder og arrangementer bliver lagt ind på FurNyt. Tast selv ind via din adgangskode eller sendt info til Brian på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så gør han det for dig.
Næste skridt er så at integrere FurNyts kalender på din egen hjemmeside. Når først det er gjort, fungerer det automatisk.

Fur Camping bruger i dag funktionen både på sin egen hjemmeside - og på en infoskærm i servicebygningen, der ses af alle gæsterne. Det er en gratis service, som bliver kommenteret positivt - og som vækker mange spontane oplevelser, fordi gæsten får øje på alt det, der foregår på Fur.

Se eksempler på www.furcamping.dk/info hvordan en integration kan se ud.

Helt konkret indsætter man en lille kodestump på sin egen hjemmeside, hvor kalenderen skal vises.
Koden genereres på siden http://feed.mikle.com/
og som "Feed-URL" indsættes http://www.furnyt.dk/4/index.php?option=com_jevents&task=modlatest.rss&format=feed

Herefter er det bare indsætte den færdige kodestump - enten javascript eller iframe - efter du har lavet de tilpasninger med farver, faconer og scrool, som passer dit temperament og hjemmesides layout.

Har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte Brian på Fur Camping via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Med venlig hilsen
Brian Bugge Sørensen

 

Til toppen