Menu

Rejsegilde på Fur Havn - se video

Rejsegilde på Fur Havn - se video

Lørdag d. 27-juni var der et stort opbud af mennesker på Fur havn, da Skive Kommune holdt den første officielle åbningsfest.

Selve åbningen blev foretaget af Jens Gjørup fra Skive Kommune, som var den ansvarlige for projektets gennemførelse.

Han fortalte om, hvor godt og hurtigt det store projekt var løbet af stabelen på kun 5 mdr., og at de var blevet færdig længe før end beregnet, til dels også fordi vinteren havde været dem gunstigt, og det er virkeligt et flot stykke arbejde, der var kommet ud af det.

Det var også et godt firma, C.G. Jessen, der havde udført arbejdet, som i første omgang kun var en helt ny havn, mens den gamle del skal have en renovering senere på året. Man planlægger så en stor indvielsesfest i pinsen 2016.

Da Jens Gjørup havde afleveret sin åbningstale, tog Henning Funder der er formand for havnen ordet, og fortalte lidt om projektet og uddelte en belønning, i form af et kort over havnen, til de der havde haft med opførelsen at gøre.

Der var stillet et øltelt fra bryghuset op, samt et telt med pølser, som vi kunne få lov til at indtage bagefter, og det var der særdeles mange, der gjorde.
Man fik så lov til at gå rundt bagefter og nyde synet af den flotte havn, vi har fået. Havnen er blevet udvidet med 60 pladser, og dem skal der nok blive brug for.

​Se video: ​http://youtu.be/uxFKDjEkKxI


Senest ændretLørdag, 04 juli 2015 09:38
Til toppen