Menu

Succesfuld "Åbent hus" på FUR Camping

Succesfuld "Åbent hus" på FUR Camping

Den 20. juni var første gang i historien, hvor alle DK-CAMPs campingpladser havde muligheden for at gå sammen om et åbent hus-arrangement - en såkaldt "Campingdag". FUR Camping var én af de deltagende pladser.

"Der er mange fordomme omkring campinglivet", fortæller Brian Sørensen Bugge. "Vi vil i dag gerne vise en moderne ferieform - og det kan sagtens være campingplads - med moderne faciliteter og et godt udgangspunkt for de mange oplevelser og aktiviteter, man kan foretage sig. Mange gæster har aldrig været på en campingplads - og har derfor et stereotyp billede af ens fritidsdragter, tyske dåseøl og netundertrøjer".

Det er bestemt ikke sådan at campinglivet er anno 2015. Camping er blevet populært, og det er ikke mindst på grund af den høje kvalitet, der findes på Danmarks campingpladser. Fur Camping er én af dem, som tilbyder gæsterne en fuld moderniseret og tidssvarende servicebygning med badeværelser og gulvvarme i alle rum - efter en større modernisering i 2013.

"Heldigvis var vejret med os", fortæller Brian, der sammen med sine sæsongæster ikke kun åbnede campingpladsens faciliteter - men også gæsterne åbnede deres fortelte og lejede hytter op for et besøg og en campingsnak. "Det var en ganske uformel stemning, så de besøgende rigtig kunne opleve hvad camping er - og ud fra mængden af gratis pølser, øl, is, popcorn, muslinger, slik og snobrød tyder det på omkring 100 besøgende på Fur Camping den dag.

Dagen blev afsluttet med et musikalsk indslag af de lokale Fur-bands "Fur Waders" og "Boblerne", og der kom da også lidt ordrer i bogen, afslutter Brian Sørensen Bugge.


Til toppen