Menu

FurNyt afholder kalenderkursus

Den 25. juni kan du komme på kursus i at bruge kalenderen på FurNyt.

Alle, der er medlem af FurNyt, kan nu få genopfrisket, hvordan man lægger møder og arrangementer ind på FurNyts kalender. Det sker torsdag den 25. juni fra kl. 17.00 på Fur Museum. Stefan Frøkjær-Jensen vil demonstrere kalenderfunktionen og besvare spørgsmål.

Hvis du selv vil lægge noget ind på kalenderen under kurset, skal du medbringe en computer, og du skal have afprøvet, om du stadig kan huske/bruge din adgangskode og password. Hvis du ikke kan, skal du inden kurset have fornyet adgangskod og password. Det gør du, ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil webmaster give dig adgang. Det er vigtigt, at det gøresi god tid før kurset.

Der er omkring 70 virksomheder og foreninger på Fur, der er medlem af FurNyt. Ideel set burde hvert medlem have udpeget en person eller to, der er ansvarlige for, at møder og arrangementer kommer ind på FurNyts kalender. Hvem er kalenderansvarlig i din forening eller virksomhed? Vær venlig at sende dette kursustilbud videre til rette vedkommende.

Hvis man ikke har udpeget en kalenderansvarlig, så er tiden inde til det nu.

Af hensyn til planlægningen skal vi bede om tilmelding senest den 22. juni, men gerne før. Send venligst tilmelding til Stefan på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med venlig hilsen
Stefan Frøkjær-Jensen og John Brinch Bertelsen
FurNyts styregruppe
10/06 2015

Til toppen