Menu

Tag på Øcamp. Et campingsamarbejde på De danske Småøer

Tag på Øcamp. Et campingsamarbejde på De danske Småøer

Småøerne er blevet populære feriemål, og derfor har FUR Camping sammen med 7 andre godkendte campingpladser indgået et nyt Øcamp samarbejde for at markedsføre sig. 

Gæster, der først har fået smag på øernes mange kvaliteter, vender ofte tilbage eller tager på øhop. Resultatet af samarbejdet er blevet et Øcamp Magazine og en hjemmeside, der samler småøernes godkendte campingpladser. 

”Det eneste vi har tilfælles er bogstavet Ø”. Sådan lyder overskriften i det nye magasin fra Øcamp. Campingpladserne signalerer dermed, at de hver især har noget helt specielt at byde på. Det være sig i form af beliggenheder, seværdigheder, madoplevelser eller aktiviteter. Men noget andet har pladserne – og øerne også tilfælles.

Alle campingpladserne er godkendte af Campingrådet. Det sikrer alle gæster en ordentlig standard og kvalitetskontrol. Samtidig er alle øerne med i Sammenslutningen af Danske Småøer. Det betyder, at ingen ø er landfast, ingen ø er selvstændig kommune – men alle er at betragte som helårssamfund, med højst 1.200 beboere. 

Et andet fællestræk ved at holde øferie er, at komme ned i gear og opleve den helt specielle fornemmelse af at være øbo for en stund. ”Med vand på alle sider sker der noget med krop og sjæl”, fortæller Brian Sørensen Bugge fra FUR Camping. ”Det føles næsten som om tiden går i stå… -Og med al den tid er der rig mulighed for at opleve den maritime havnestemning, øboernes hverdag, nyde den lokale gæstfrihed, færdes på cykel eller vandre i naturen, besøge gårdbutikker eller smage på de utallige lokale fødevarer, der også kendetegner øerne”.

Samarbejdet er indgået med hjælp fra Campingrådet og Sammenslutningen af Danske Småøer, tæller campingpladserne på Fur, Anholt, Hjarnø, Endelave, Mandø, Aarø, Sejerø og Orø. Magasinet er at finde i receptionen på de 8 campingpladser – som også selv sørger for distributionen til bl.a. lokale turistkontorer og campingforhandlere. Samtidig kommer brochuren med til både Folkemødet på Bornholm og til feriemesser i Tyskland. Magasinet kan desuden læses i en onlineversion på Øcamps hjemmeside www.øcamp.dk – eller rekvireres ved henvendelse til FUR Camping.

 

Yderligere oplysninger:

Brian Sørensen Bugge

FUR Camping, Råkildevej 6, 7884 Fur.

Tlf.: 97 59 33 33. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Senest ændretTorsdag, 27 august 2015 20:23
Til toppen