Menu

..Furs frodige foreningsliv

  • Skrevet af 

En lille ø med et stærkt foreningsliv. Furs godt 20 foreninger afholder hvert år utallige arrangementer for både medlemmer og menigmand. Er du til boldspil, gymnastik, roning, sejlads eller tennis, kan du få din lyst stillet. Også hvis du er til jagt, ridning og spejderliv eller stilfærdige sysler og fordybelse.

Mulighederne er der. Furnyts foreningsregister giver dig oversigten, og foreningsportrætterne giver detaljerne.

Kalenderen rummer møderne, arrangementerne og udstillingerne.

Det er også gennem foreningslivet, at man får nøglen til at komme til øen. Mange tilflyttere er gået ind i foreningslivet som bestyrelsesmedlemmer eller som ”aktivister”.

Når arrangementer skal planlægges og gennemføres, indgår man i et fællesskab, hvor furboere og tilflyttere løfter i samlet flok for at nå det fælles mål. Når de største arrangementer skal gennemføres, går 7 af øens foreninger sammen i Furs Forenede Foreninger. Så bliver der for alvor løftet i samlet flok.

Bor man på Fur, er man ikke kun medlem af 1 forening. Man er med i flere! Årligt yder mellem en fjerdedel og en tredjedel af øboerne en frivillig arbejdsindsats i Furs foreningsliv. Der er altid plads til en mere – også dig!

Senest ændretSøndag, 21 marts 2010 17:43
Til toppen