Menu

Gravinegårdens Smede- og Haveservice

Gravinegårdens Smede- og Haveservice

Alt i smedearbejde til landbrug,
private og industri.

ved smedemester Johan Jensen

Koldkildevej 9
7884 Fur.

Tlf.: 20314749

E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

”Ingen opgaver er for store – ingen for små” hedder det på smedemester Johan Jensens visitkort. Johan er opvokset på Fur og er udlært som Bygnings- og Landbrugssmed i Junget, og siden han startede på Gravinegården som smedemester i 2006, har opgaverne været mange og alsidige.

Gravinegårdens Smede- og Haveservice kan derfor tilbyde alt inden for smedearbejde: trapper, gelændere, altaner for blot at nævne nogle få ting, men også arbejder inden for industriservice kan han tilbyde.

Men ingen opgave er for lille, så Johan tilbyder også at se efter sommerhuset, at klippe plænen og hækken omkring det, så alt er klar, når ejeren selv kommer.

Trænger havetraktoren eller havefræseren til eftersyn, eller til en reparation, så henvender man sig heller ikke forgæves til Johan på Gravinegården. Her har han indrettet sit værksted og lager.

Tillige er servicevognen indrettet som et rullende værksted, så mange reparationer kan laves ude hos folk. Rendegraver råder Johan også over, så gravearbejde er også en af de mange ting, Gravinegården Smede- og Haveservice kan tilbyde.

Traktor- og maskinreservedele.

Landbrugsreservedele.

Dæk & fælge.

Olie & filtre.

Smørefedt & -udstyr.

Div. Hydraulik & - slanger.

Skov- have og parkudstyr.

Diverse fliser og belægning.

Trapper & altaner.

Ring og få et tilbud.


Til toppen