Menu

”Hjælp jeg skal giftes”

”Hjælp jeg skal giftes”

Lørdag den 7. marts kl. 17.30 løber årets dilettantforestilling af stablen i Fur Forsamlingshus. Der er generalprøve kl. 14.00. Billetter kan bestilles hos Berit Høj på 28320815 og sidste frist for tilmelding er 5. marts.

 

Årets stykke er et lystspil og hedder ”Hjælp jeg skal giftes” og er forfattet Jesper Ågård.

 

Om handlingen kan røbes, at ”Maren, der regerer med hård hånd på gården ”Clarasminde”, har sat sig for, at sønnen Niels, der er gammel ungkarl, skal giftes, så han kan føre slægten videre.

 

Dette er Niels ikke videre begejstret for, og det giver sandelig en del bryderier, da både fodermesteren og karlen på gården vil give ham gode råd om ægteskabet.

 

Karlen og hans pige beslutter at ”sætte sagen på spidsen” og får fat i en meget giftelysten dame. Samtidig har Maren fået kreaturhandler Olsen til at overtale en gårdmandsdatter til at rykke ind på ”Clarasminde”.

 

Den giftelystne dame ankommer, men ak og ve – bemeldte dame tager fejl af Niels og fodermesteren, og senere også af kreaturhandler Olsen. Da fodermesterens kone er det ”mest arrige spektakel” på denne jord, truer det hele med at ende galt, men til slut sker der ting og sager.

 

Efter forestillingen er der spisning af medbragt mad samt bal for alle over 18. år.   Musikken leveres af Peter Maler.

Til toppen