Menu

Nytårsaften 2009 på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Dette for at berette lidt om en virkelig skøn nytårsaften, som beboerne på ældrecenteret havde, lyder det fra Erik Th. Nielsen

Dette for at berette lidt om en virkelig skøn nytårsaften, som beboerne på ældrecenteret havde, lyder det fra Erik Th. Nielsen.  

Som pårørende var jeg også  med til festen, som Nang der var helt alene om arrangementet, fortjener en stor ros og tak for. På vej ind i spisesalen passerede vi tre store dukker, som hun har fået af Ilse og iklædt nissetøj, så de nu tog sig rigtig godt ud.

Festen indledtes med, at vi så Dronningens nytårstale på det stor T.V., inden hun serverede maden for os, som bestod af lækkert smørebrød fra Kåstrup og dertil hørende drikkevarer.

Da vi havde fået den værste sult stillet, var der tid til at få sangmusklerne rørt lidt, og Henning Funder og undertegnede gav da også lidt musikkalsk underholdning, som vist ikke var den store succes for mit vedkommende, for vi havde aldrig spillet sammen før, og det er nu ikke noget, man bare lige går hen og gør.

Lidt senere fik vi kransekage og kaffe, og som afslutning kom Nang med en stor champagneflaske og skålede nytåret lidt tidligt ind med os.

Det var en god aften, som Nang fortjener stor tak for.

02.01.2010
Erik Th. Nielsen

Til toppen