Menu

Nytårs-menu og pizza fra Raakilde

  • Skrevet af 
Nytårs-menu og pizza fra Raakilde

Nytårsaftens-menu
I lighed med sidste år er det muligt at få Raakilde til at lave nytårs-menuen til festen på årets sidste dag - ned til 6 personer, og i år er der 3 forskellige nytårs-menuer at vælge imellem - altså ud over smørrebrød eller rejemadder som natmad. Sidste frist for bestilling er den 28. december, og menuen afhentes den 31. december ml. kl. 15-16.

Årets nyhed er pizza
"Én af den kommende sæsons nyheder fra Raakilde er pizza som take-away", fortæller Betina Bugge fra FUR Camping.

"Efterspørgslen på pizza blev større og større, så fra den kommende sæson tilbyder vi pizza som take-away til en nem og hyggelig aften i hjemmet, sommerhuset eller campingvognen".  Pizza-kortet består af 22 forskellige pizzaer.

Tyvstart til op til nytår
"Da vi i forvejen holder åbent for salg af fyrværkeri, er det muligt alle dage fra den 27.-30. december at tyvstarte sæsonen. Mellem kl. 17-20 er der nemlig mulighed for at bestille de første pizzaer som take-away", fortæller Betina, som også fortæller, at pizza-kortet gerne skulle være uddelt på hele Fur.

Tømmermænd Nytårsdag?
Årets første dag foregår tempoet for manges vedkommende lidt langsommere, og lysten til de store gastronomiske udfoldelser er nok også mindre end normalt. Derfor er der den 1. januar 2015 også mulighed for at bestille pizzaer som take-away fra Raakilde. "Vi forventer der bliver meget travlt, så en god idé er at bestille i god tid", siger Betina.

FUR Camping og Restaurant Raakilde åbner for sæsonen den 27. marts 2015.


Til toppen