Menu

Fur Friskole fik julegave på 30.000 kr

Fur Friskole fik julegave på 30.000 kr

Netop som morgensamlingen på Fur Friskole var ved at være slut onsdag den 26. november, dukkede bestyrelsen for friskolens Støtteforening op. Med sig havde de en julegave på 30.000 kr. som formanden Brian Bugge Sørensen kunne overrække på en check til friskolen og dens elever.

Støtteforeningen for Fur Friskole blev dannet i sommeren 2013, da det stod klart, at der ville blive oprettet en friskole på Fur. Siden har støtteforeningen gjort et stort arbejde med at indsamle penge til friskolen. Der er blandt andet blevet organiseret strandrensning, tegning af Ok Benzinkort, salg af lodsedler for børnefonden, salg af lodsedler ved ”Jul på Fur” og indsamling af frivillige bidrag

Støtteforeningen har tidligere støttet med midler til køb af IT-udstyr og maling

De 30.000 kr. vil blandt andet blive brugt til indkøb af en vaskemaskine og en tørretumbler og udflugter for skolens elever. Således skulle en gruppe elever samme dag til Agromek Messe i Herning.

Friskolens bestyrelse er meget glade for den økonomiske håndsrækning, der er med til at friskole kan gøre ting, som der ellers var råd til.

 


Til toppen