Menu

Børnehaven på besøg i kirken

  • Skrevet af 

I ugerne op mod jul har børnene fra Fur Børnehave nogle gange været på besøg i Fur Kirke, hvor sognepræst Claus Henry Olsen har fortalt de små poder om julens budskab

I ugerne op mod jul har børnene fra Fur Børnehave nogle gange været på besøg i Fur Kirke, hvor sognepræst Claus Henry Olsen har fortalt de små poder om julens budskab.

Onsdag i sidste uge, var det sidste gang, og FurNyt var med, da børnene kom til kirken. Præsten tog imod i våbenhuset og allerede her var der godt gang i snakken. Børnene havde taget deres foto-bøger med, så præsten kunne se de billeder, de havde klæbet ind.

Inde i kirken satte børnene sig på trappetrinnet op til koret. Her fik præst og børn sig en lille snak om julens budskab. Maria, jo børnene kendte godt Maria. Flere kendte endda nogle, som hed Maria. En havde således en storesøster, der havde en veninde, der hed det navn. Og Jesus, hvis fødselsdag julen minder os om, var de også helt på det rene med. På et lille bord  oppe i koret var sat en krybbe op, hvortil der hørte små lerfigurer. Hver enkelt barn, pædagog og journalist skulle vælge en figur og sætte op i julekrybben. Den yngste valgte først og så fremdeles. Hver gang en figur blev valgt, blev der fortalt lidt om den. Som den sidste var det journalistens tur. Han valgte en ko, der tilsyneladende lå fredeligt og tyggede drøv. Den mindede ham om barndommen på landet for mange, mange år siden.

Derefter var der saftevand og kaffe. Og  efter et par snebolde ude på kirkegården, gik det igen hjemad mod børnehaven.

19.12.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hør børnehaven og præsten synge - klik her

Senest ændretSøndag, 03 januar 2010 20:04
Til toppen