Menu

Ny turismehjemmeside i Skive Kommune

  • Skrevet af 
Ny turismehjemmeside  i Skive Kommune

SETs nye turismehjemmeside,  www.visitskive.dk,  er  gået i luften – med nyt læse- og søgevenligt  layout, nye funktioner og ikke mindst masser af muligheder for at betjene egnens turismeaktører og gæster endnu bedre end hidtil. 

    -Fuldt udviklet vil den nye hjemmeside indeholde en guldgrube af informationer om alt det spændende, man kan se og opleve på Skiveegnen – og med masser af muligheder for at booke både overnatning og oplevelser på forhånd. Sådan karakteriserer udviklingskonsulent Janne Kragh Pedersen fra SET den nye visitskive.dk.

    Som en del  af den store ”visit-familie”, der omfatter over 70 andre turismehjemmesider landet over, er  SET nu en aktiv del af VisitDenmarks nationale og internationale fremstød og kampagner, ligesom siden giver mulighed for at lave inspirations- og temasider med fokus på noget af alt det fantastiske, Skiveegnen kan byde på af aktiviteter omkring f.eks. kunst, kultur,  Limfjorden, B&B, attraktioner, overnatning, spisesteder o.s.v.

    Janne Kragh Pedersen  har stået for udvikling af visitskive.dk, og hun fremhæver som én af de væsentligste fordele for gæsterne  den genkendelige visit-opbygning, der gør det enklere og mere overskueligt for danske og internationale besøgende at surfe rundt mellem de forskellige danske  turismehjemmesider for at finde ud af mere om de enkelt feriedestinationer.

    -Jo nemmere det er for turisten, jo større chance er der for, at Skiveegnen vælges som destination, understreger Janne Kragh Pedersen, der tilføjer: -Hvis det er for besværligt og for indviklet, så klikker turisterne hurtigt væk igen – og retter fokus mod en hjemmeside, de kan overskue.

    Det nye layout byder også på en mere fremtrædende plads til ”Oplevelsesbooking” – et integreret bestillings- og betalingsmodul, der gør det nemt for Skiveegnens turismeaktører at få deres budskab ud til turisterne og nemt for turisterne at booke ophold, entré- og færgebilletter, oplevelser m.m.

    -Oplevelsesbooking er åben for alle vores medlemmer, der har noget at sælge, siger Janne Kragh Pedersen, der dog skyndsomst tilføjer: -Ja, altså ikke sælge som i ”tilbud på is, popcorn og balloner”. Med sælge mener vi oplevelsestilbud i form af weekendophold, madoplevelser, museumsbesøg – eller pakkeløsninger i form af entrébilletter til oplevelser, der giver ekstra bonus eller er knyttet sammen med tilbud om overnatning, spisning eller andet.  

    For ikke at skyde med spredehagl, har SET i første omgang valgt at målrette markedsføringen på hjemmesiden mod to af de temaer, som VisitDenmark bruger i markedsføringen af Danmark, nemlig  ”Det Gode Liv”, som specificeres som par og venner, der rejser for at nyde samt ”Sjov, Leg og Læring”, der handler om børnefamilier og familier med børn.

    -Det gør det nemmere for os internt at målrette tilbud og sprog på hjemmesiden, når vi kan sætte ”hoveder” og ”navne” på de mennesker, vi  henvender os til, konstaterer Janne Kragh Pedersen.

    En anden vigtig ingrediens, der skal gøre visitskive.dk til en  spændende og levende hjemmeside er den gode integration af de sociale medier, Facebook, Instagram, som netop rammer målgruppen i de to valgte temaer.

-Vi har nu mulighed for at lave flotte billedpræsentationer og selv om vi gik i luften udenfor sæsonen, har vi allerede nu fået utrolig mange herlige billeder ind fra gæster og lokale, der kommer med deres bud på ”Skiveegnen”. 

    Janne Kragh Pedersen slutter med en opfordring til at kigge forbi på visitskive.dk. –Vi er godt på vej og har store forventninger til siden, når den er fuldt oppe at køre. Så klik ind og se den nye side – og kom gerne med ris og ros, så vi kan gøre den endnu bedre for både gæster og turismeaktører.

For mere information om visitskive.dk

 

SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

 

Janne Kragh Pedersen          

Udviklingskonsulent             

 

Tlf  2129 6167 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

www.visitskive.dk

 

Til toppen