Menu

Støt også Fur Friskole med Børnehjælpsdagens julelotteri

Støt også Fur Friskole med Børnehjælpsdagens julelotteri

Børnehjælpsdagens traditionsrige Julelotteri sælges hvert år fra den 31. oktober til den 24. december. På Fur Vil Støtteforeningen for Fur Friskole stå for salget. Lotteriet giver børn og unge fra foreninger, idrætsklubber og skoleklasser mulighed for at tjene penge til egne aktiviteter på en nem måde – uden økonomisk risiko.

Samtidig støtter de via deres indsats Børnehjælpsdagens arbejde for de cirka 15.000 børn og unge, der er anbragt uden for hjemmet i Danmark.

Lodderne er skrabelodder formet som et postkort, der kan sendes til venner og familie i højtiden. Julelotteriet er arrangeret ligesom Lillebror Lotteriet - dog uden sluttrækning og gevinst til forlystelsesparker.

 

Gevinster

3 gaver i skrabefeltet udløser en gevinst i form af et gavekort til en værdi á 200,- kr. til Matas, Kop & Kande, JYSK eller BR-Legetøj, efter eget valg.

Hos Kop & Kande og JYSK skal gevinstloddet indløses direkte i butikken. Ønskes gavekort til Matas eller BR-Legetøj, indsendes gevinstloddet udfyldt med tydelig navn, adresse og telefonnummer i kuvert mærket "Matas" eller ”BR-Legetøj" til Børnehjælpsdagen, som herefter fremsender gavekortet til vinderen.

Senest ændretFredag, 14 november 2014 18:38
Til toppen