Menu

​Ældrecenterets Støtteforening på udflugt

​Ældrecenterets Støtteforening på udflugt

Fredag eftermiddag den12.september afholdt Ældrecentrets Støtteforening sin årlige udflugt for centrets beboere, og i det pragtfulde sensommervejr blev det en rigtig god dag.

Det var formanden, Henning Funder Jeppesen der stod for arangementet.

Til at køre med os havde vi igen i år Harry Kristensen fra Selde, men da han var ved at afhænde sin forretning, havde han hyret en minnibus fra Højslev til at køre med os, men var selv med på turen.

Da alle deltagere var kommet ombord i bussen, startede vi kl. 14.00 og kørte først ud på havnen, hvor de første træskibe i årets træskibssejlads var ved at indfinde sig.

Herfra kørte vi op ad Sd. Hede vejen og kom op til Bryghuset, hvor vi så de gamle skinnetraktorer, som var blevet tilbagekøbt, herefter børte vi op ad bakkevejen, forbi “Bette Jenses høj” og beså den flotte “Molermand”, der står på en mark nedenfor og skuer ud over terrænet.

Herfra køret vi ad Bakkevejen ned til “Damolin”, og via en afstikker til “Skamol” kom vi op til “Herrens mark”, hvor vi fik kaffe og en pandekage efter eget valg, og vi nød rigtigt den skønne udsigt derfra.

Da vi kørte derfra, kørte vi igen ud på havnen og så, at nu var der kommet mange flere skibe til kaj, det forlød at der skulle komme 61 ialt. Der var så lidt vind, at de havde lang tid om at nå frem, men vi kunne følge dem hele vejen rundt på vores køretur.

Vi var tilbage på Ældrecenteret kl. 16.30, og vi havde haft en pragtfuld tur, takket være det pragtfulde vejr.

NB: Billeder er på vej

Senest ændretLørdag, 11 oktober 2014 11:57
Til toppen