Menu

Ølfestival på Fur Bryghus

Ølfestival på Fur Bryghus

Lørdag den 6.september afholdt Bryghuset sin årlige Ølfestival, hvor der igen i år var lagt aop til den helt store fest, men desværre var vejrguderne ikke foretagendet helt venligt stemt, da det regnede ret så kraftigt, men trods det, var der alligevel mange mennesker der kom, iført paraplyer og regntøj for at se, hvad der foregik.

Der var 4 boder fra Cafe herrens mark,Herregården Ausumgård,Lidt Bedre, og en bod, hvor man kunne få Dansk økologisk and, og det smagte så godt, at jeg købte en portion med hjem til min fryser.

Der var også et telt, hvor man kunne købe fadøl og grilmad, som der var stor afsætning på.

Jeg blev opfordret til at gå ind idet det store telt, hvor der sad 180 mennesker og spiste noget rigtig lækkert ta-selv mad og tage billeder der. Her var der også rigtig godt musikalsk underholdning.

Nu var kl. så blevet 13.00, og de flotte store Amerikanerbiler havde indfundet sig på deres tildelte pladser. Det var godt nok utrolig flotte køretøjer at se på, men nok ikke for almindelige mennesker, der ikke har økonomien for godt i orden, men det var en god oplevelse at gå og kigge på dem.

Hvis der bare ikke havde regnet så voldsomt, havde det været en god oplevelse at besøge Fur Bryghus.


Til toppen