Menu

Limfjorden rundt: Tusind tak for indsatsen, siger FFF

  • Skrevet af 
Limfjorden rundt:   Tusind tak for indsatsen, siger FFF

Igen i år blev Træskibssejladsen Limfjorden Rundt 2014, et tilløbsstykke på Fur havn, og igen havde vi fantastisk vejr til vores arrangement,

Alt klappede og søfolkene blev på fornemste vis budt velkommen i Fur Havn, det var så flot et syn og helt fantastisk, at vi kan rumme ca.60 skibe i vores lille havn.

Furboerne bød velkommen og var klar på alle udsigtspunkter på øen. sommerhusene var igen fyldt op med de turister der år efter år vender tilbage til de arrangementer der er på Fur.

Teltet blev sat op onsdag og torsdag mødtes en masse frivillige for at få teltet til at tage sig godt ud og det lykkedes til fulde. Bordene blev smukt dækket og fredag hejste de flagene, for at byde de mange sejlere velkommen.

Igen i år var der mange rosende ord mange om arrangementet, vores gæster er meget benovede over hvor godt det hele fungerer og over vores gæstfrihed. Rigtig mange fortæller at de frivillige hjælpere gør det rart at komme til Fur, de får dem til at føle sig meget velkomne.

Tusind tak for indsatsen, vi ved det er de samme kræfter vi kalder på hvert år, men i kommer og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Nogle har været med i rigtig mange år, hvor er det dejligt i støtter op om FFF.

Vi ved det ikke er de store penge søfolkene ligger på øen, i forbindelse med sejladsen, men mange af dem giver udtryk for, at de enten har besøgt øen med deres familie, eller agter at gøre det, så på den måde er det et godt udstillingsvindue, der giver dem lyst til at komme tilbage.

Vore sponsorer skal også have en stor tak, uden jer var det ikke økonomisk muligt at afholde arrangementet.

Dagli Brugsen og Bryghuset sponserer en øl til alle i forbindelse med maden.

Dagli Brugsen sponsere rundstykker til skippermødet.

Spar Nord er sponsor

Skive Kommune sponserer teltet.

Også tak til Fursund turist, der går vi ikke forgæves hvis vi mangler hjælp.

Uden alles hjælp, vat det ikke muligt, at invitere så mange gæster velkommen i Fur Havn.

 

På vegne af Fur’s Forenede Foreninger

Olly


Senest ændretLørdag, 20 september 2014 09:52
Til toppen