Menu

Klassisk Guitar med Duo Psallein - Mikkel Egelund, guitar og Simon Wildau, guitar

Klassisk Guitar med Duo Psallein - Mikkel Egelund, guitar og Simon Wildau, guitar

Furkunst.dk præsenterer koncertprogram for sommeren 2014.

For to år siden arrangerede foreningen Furkunst.dk for første gang en sommerkoncert på Fur. Bestyrelsen havde kigget på foreningens formål og konkluderet, at musikken som kunst trængte til at blive promoveret på Fur. Initiativet blev ualmindeligt godt modtaget.

Sidste år blev det så til tre koncerter og i år afvikler foreningen i løbet af fire koncerter et spændende og alsidigt sommerkoncertprogram til glæde for øens beboere og de mange turister, der hver sommer strømmer til Fur.

Når man ser programmet, vil man bemærke det høje niveau, som der holdes og det er da også foreningens mål, at give koncertoplevelser ud over, hvad der er normalt på en sommerferieø. Foreningen tror, at de fire koncerter dækker et behov for en dybere musikalsk oplevelse. For selv om det er sommerferie – eller måske netop derfor – kan det jo være skønt at have roen og tiden til at nyde musik på det plan.

Som en koncertgænger sagde sidste år: ”Det var da godt nok utroligt, at man på den bette ø, kunne opleve så stor musik!”

23.07.2014: Klassisk Guitar

Med: DUO PSALLEIN - Mikkel Egelund, guitar og Simon Wildau, guitar

 

Den klassiske guitarduo "Duo Psallein", bestående af guitaristerne Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau, blev dannet i år 2009 op til en koncertrække i Bergen arrangeret af Det Jyske Musikkonservatorium. Efter et par år adskilt, grundet studieophold i henholdsvis Køln og Barcelona, er duoen nu aktiv igen og har senest medvirket ved P2's kammermusik- konkurrence 2014.  

 

Den internationale prisvindende guitarist Mikkel Egelund Nielsen er født og opvokset på Bornholm, hvor han som 8-årig begyndte sine guitarstudier på Bornholms musikskole.  Mikkel har deltaget i en lang række festivaler verden over og været finalist ved flere store internationale konkurrencer. Vigtigst kan her nævnes 1. prisen ved ’London International Guitar Competition 2013’. 

 

Simon Wildau (f. 1990) begyndte at spille guitar i en alder af 11 år. Allerede som 13-årig gjorde han sig bemærket ved konkurrencer, som f.eks. Berlingske tidendes klassiske musikkonkurrence, hvor han blev udvalgt til at spille til præmieoverrækkelsen i det gamle radiohus. Som 17-årig vandt han tre priser: Kammermusikprisen, førsteprisen- og talentprisen ved årets udgave af 'Spil for livet' i Århus Musikhus.

 

Alle koncerter afvikles i Fur Forsamlingshus, hvor furkunst.dk i forvejen har sin store fællesudstilling.

Koncerten begynder kl. 20.

Der vil være mulighed for køb af øl, vin og vand. Billetter købes ved indgangen.

 

Senest ændretTorsdag, 10 juli 2014 14:33
Til toppen