Menu

Fur Motionspark indvies den 30. maj

Fur Motionspark indvies den 30. maj

Fredag den 30. maj kl. 16.00 indvies Fur Motionspark.

En initiativgruppe med Niels Sohn som talsmand har skaffet midler til tre mini træningspavilloner, der er blevet placeres på grunden vest for Brugsen og op ad Fur Ø Arena.

 

Baggrunden for projektet er, at der efterhånden er opstået en ny træningskultur med træning i det fri på næsten alle tider af døgnet. Kondiløb, cykel- og vandreture er populære motionsformer, men alt for mange glemmer at træne den øvrige del af kroppen: arme, mave og ryg.

 

Træningspavillonerne skal være et tilbud til alle motionsinteresserede furboer, de ca. 500 sommerhusejere på Fur, gæstesejlerne i Fur Havn samt øvrige turister.

 

Placeringen er praktisk for mange forskellige brugere: Forældre eller bedsteforældre med børn, der benytter Ø arenaens faciliteter (multibane, skateboard-bane, minigolfbane og legeplads), ældre som er ude at gå tur samt kondiløbere, der gør holdt for at træne styrke.

 

Træningspavillonerne skal opstilles i en lysning i lystskoven få meter fra Ø Arenaen, og hvor der allerede er anbragt to borde/bænke-sæt.

 

Grunden ejes af Fuur Finans A/S  og følgende har ydet tilskud til projektet: Lokale og Anlægsfonden,

Skive Kommunes Landsbyudvalg, Fuur Sparekasses Erhvervsfond og Foreningen Fur Brand.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen