Menu

Encaustic-Art på Fur Ældrecenter

  • Skrevet af 
Encaustic-Art på Fur Ældrecenter

I går, søndag den 27. april var den kendte Encaustic-Art kunstner Regina Egenæs, som nu bor fast på Fur, på besøg i Ældrecentret. Regina fortalte hvordan hun for snart 15 år siden stiftede bekendtskab med voksmaling. Hun fortalte levende hvad Encaustic-Art (Voksmaling) egentlig er og holdt en lille demonstration hvor hun viste et lille uddrag, hvordan man maler med et encaustic- malejern. Samtidig kunne beboerne og gæsterne stille spørgesmal ang. voksmaling. Regina fortalte også, at man ikke behøver at have forkundskaber for at male med voks, alle kan være med fra 10 år op til  100 år.

Siden December 2013 bor Regina sammen med sin mand Sigurd, 2 katte og hunden Sally på Fur på Hellesmindevej 4, hvor hun underviser i sit dejlige store atelier, desuden er hun også den eneste forhandler i området af alt materiale til Encaustic (Voksmaling).

Er man interesseret i undervisning i voksmaling, kan man ringe til Regina på 2363 2365  eller sende en e-mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se også på Regina's hjemmeside: www.reginasstaffeli.dk

Når flaget er ude, er der altid åbent i atelieret.

Senest ændretSøndag, 01 juni 2014 21:13
Til toppen