Menu

Småø-turisme-ambassadør og Turisme-seminar

Småø-turisme-ambassadør og Turisme-seminar

Fra Sammenslutninge af danske småøer har vi modtaget:

Vi har pr. 1. marts ansat Britta Leth som småøernes turisme-ambassadør som en del af projektet "27 småøer med store oplevelser, etablering af ø-turisme-ambassadør". Projektets formål er kort fortalt at skabe mersalg for småøernes turismeaktører bl.a. ved at arbejde med business-to- business (B2B) markedsføring, og skabe synlighed og salg mellem ø-aktørerne og relevante aftagere. Der vil være et særligt fokus på salg af pakketure til grupper. Vi er glade for at byde Britta Leth velkommen som ny medarbejder i Sammenslutningen. Læs mere i Ø-posten, der udkommer sidst i marts måned.

Britta Leth kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Projektet indledes med et turismeseminar

Turisme-seminar 

Alle turistvirksomheder og øboere, der beskæftiger sig med turisme i alle former, inviteres til en dag med ny viden og fælles inspiration. Seminaret finder sted i Odense den 27. marts.

Denne gang har vi fokus på salg til rejsearrangører og grupper (business-to-business-salg): Hvordan kan vi med samarbejde og pakkerejser sælge til større kunder, som tager mange turister med til småøerne? Og hvordan kan nye former for salg og markedsføring give indtjening? Bemærk tilmeldingsfrist den 14. marts til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Se vedhæftede program for seminaret.

Senest ændretSøndag, 09 marts 2014 20:03
Til toppen