Menu

Lisbeth Nielsen udstiller på Fur Ældrecenter

Lisbeth Nielsen udstiller på Fur Ældrecenter

Søndag eftermiddag den 9. februar havde Lisbeth Nielsen en udstilling af sine værker i ældrecenterets spisesal, hvor vi først fik kaffe, hvorpå Lisbeth fortalte om sine billeder og sit liv, og baggrunden for tilblivelsen af dem.

Hun fortalte om sig selv, at hun var født på Østerbro i København, og var første gang på Fur i 1975, og blev da så betaget af øen og dens skønhed, at hun i 1979 flyttede herover sammen med sin søn Tim og bosatte sig i det gamle rebslageri.

Her så hun store muligheder for at bruge sine kreative evner til sin imponerende billedkunst, og i årenes frembragt hun et stort antal pragtfulde billeder, som hun selv sagde ikke lignede noget, men vi kunne nu godt se, at det var rene mesterværker, som hun kaldte:Abstrakt/ Naturalistisk, hvor der var brugt en masse moler samt en del forskellige tekstiler og Akrylfarver.

Hun flyttede efter nogle år til Skive, hvor hun fungerede som lærer i Skive og Thisted og underviste i billedkunst, som var hendes speciale.

Hun gik på pension d. 1. september og flyttede tilbage til Fur, hvor hun nu helt og fuldt vil hellige sig sin kunstneriske løbebane.

 

16.02.2014
Erik Th. Nielsen


ad

Senest ændretSøndag, 16 februar 2014 17:30
Til toppen