Menu

Furkunst.dk udstiller i Fursundhallens Selskabslokaler

  • Skrevet af 
Furkunst.dk udstiller i Fursundhallens Selskabslokaler

Udstillingen hænger til 1. april.

Charlotte Dønvang Parks startede sin karriere inden for malerkunsten i en forholdsvis sen alder. Hun voksede op i en familie med kunstnere (morfar og mor) og havde besluttet, at holde sig langt væk fra billedkunsten. Hun er uddannet inden for reklame og marketing på CBS, og var godt i gang med en karriere som forretningskvinde.

Men hun var rastløs og utilfreds i sit arbejdsliv. Men så skete der noget: ”Jeg tænker på det som et kald”. Det var i 2007. og så var det lærreder og acrylmaling der tog over. 

En intuitiv kunstner

”Jeg er en intuitiv kunstner, som opsamler alt, hvad der kommer til mig”. Når jeg har malet et billede, spørger jeg: ”Hvem er du?” ”Hvad er du kommet for at fortælle os?”

”Ultimativt handler kunst om at få folk til at stoppe op og tænke”.

”Et maleri kan ses på mange måder. Vi tror vi står over for en række data: farver, symboler, former og komposition. Det består et maleri selvfølgelig også af, men det er energien. Energien i værket der påvirker os som individuelle mennesker.”

Charlotte har boet i udlandet i mange år. Hendes mand er ingeniør hos et stort firma, som arbejder over hele verden. England, Thailand og nu Kuala Lumpur i Malaysia. Charlotte har et sommerhus på Fur, hvor hun er et par måneder hver sommer.

Senest ændretSøndag, 09 februar 2014 12:35
Til toppen