Menu

Kurt Kæseler viste billeder fra sejltur Østersøen rundt

Kurt Kæseler viste billeder fra sejltur Østersøen rundt

Mandag eftermiddag d. 20. januar-2014 havde vi en fantastisk skøn eftermiddag i venneforeningen i Ældrecenterets spisesal.

Han havde i sommeren 2012  sammen med sin kone Bente en fantastisk skøn tur Østersøen rundt i deres store sejlbåd: “Bøvsine”, som varede i 145 dage, og de sejlede 3046 sømil.

De drog fra Fur tidligt om morgenen d.maj i 2012, og var først tilbage 145 dage senere, hvor de fik en stormende velkomst af deres venner.

De sejlede ud igennm Limfjorden og ned over Storebælt til Falsterbo kanalen, til de nåede den svenske kyst, og op igennem den svenske skærgård, hvor de lagde ind til kaj i de mange små havne, og omsider kom de op til Harparande, hvortil der var 1395 sømil. Her vendte de så, og fulgte den Finske kyst forbi Ålandsøerne og Gotland til Christiansø, hvor de tilbragte et par dage.

De havde også et par dages ophold i københavns havn inden sidste etape på hjemvejen.

De havde flere furboere med på dele af turen, bl.a. Henrik Vester, Jytte og Gert, Most og Lisbeth, samt deres datter og børnebørn.

De havde taget en utrolig masse skønne billeder på turen, som vi nød rigtig meget at se, så vi fik en særdeles skøn eftermiddag ud af det, som Bente og kurt fortjener stor tak for.

26.01.2014
Erik Th. Nielsen

Til toppen