Menu

Smugkig på det nye FurNyt

Furnyt bliver flottere og mere funktionel fra den 1. januar .2010.

Alle får lov at se med under opbygningen. Udviklingen går stærkt. Og det gør den også på Furnyt. Lige siden vi startede Furnyt, har den bedste og mest driftsikre løsning været, at ”udsende” Furnyt hjemmefra. Dvs. at der står en computer på Fur, som er forbundet til internettet og på den ligger Furnyt. Og den computer har tjent os alle godt !

Furnyt bliver flottere og mere funktionel fra den  1. januar .2010. Alle får lov at se med under opbygningen.

Udviklingen går stærkt. Og det gør den også på Furnyt. Lige siden vi startede Furnyt, har den bedste og mest driftsikre løsning været, at ”udsende” Furnyt hjemmefra. Dvs. at der står en computer på Fur, som er forbundet til internettet og på den ligger Furnyt. Og den computer har tjent os alle godt! Dag som nat har den siden 1. september 2006 leveret artikler om stort og småt, sjovt og sørgeligt, højtideligt og folkeligt. Den har også leveret en masse kalenderbegivenheder, firmaportrætter, lopper, institutionsoplysninger, kort over Fur og meget, meget mere praktisk information om Fur og Furboer. Men nu har alderen og udviklingen altså indhentet vores Furnyt computer. Den skal slukkes og i stedet kommer Furnyt til at ligge i ”syperspace”.

Dette giver os nogle muligheder…

For det første skifter Furnyt udseende. Siden bliver endnu mere indbydende og overskuelig. Der kommer flere artikler på forsiden og det bliver nemmere at se både hovedsponsorer og firmaportrætter. Og så er det jo sådan, at alle taler om vejret, men Furnyt gør faktisk noget ved det! For der kommer en meget præcis og overskuelig vejrudsigt for Fur på forsiden.

Der er i tidens løb blevet skrevet mange spændende artikler. Dem vil vi også gerne gøre lidt reklame for. Derfor kommer der et felt med tilfældigt udvalgte artikler fra arkivet. Lidt ligesom ”de gamle nyheder” i avisen. Og så fortsætter de kallenderen, lopperne

Vi glæder os til, at Furnyt går i luften fra årsskiftet, men allerede nu er der mulighed for at smugkigge. Man skal bare huske, at vi stadigvæk er i gang med at flytte ud på nettet, så det er slet ikke alle artikler og firmaportrætter der er med endnu. Men det kommer de.

Adressen er :
http://d17258475.u182.surftown.dk/2/

Med venlig hilsen - 25.11.2009
Furnyt

Senest ændretSøndag, 06 december 2009 12:29
Til toppen