Menu

Fur Waders underholdt på Ældrecenteret

Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag i Centerklubben mandag eftermiddag den 23. november, da Fur Waderserne kom og underholdt os for fuld udblæsning

Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag i Centerklubben mandag eftermiddag den 23. november, da Fur Waderserne kom og underholdt os for fuld udblæsning.

Gruppens leder Marie Erhardsen fortalte, at de lige netop havde fejret deres 10 års jubilæum, men at det først var 9. gang, de optrådte på Ældrecenteret, men at det nu var blevet en fast tradition, at de skulle komme hvert år inden jul for fremtiden, og det kan vi kun se forventningsfuldt frem til. Denne gang var der 3 violiner med: Thor Lykke Jensen samt Jytte og Søren Bjerregård, Marie selv på sit keybord, Jørgen Andersen på basguitar, Henning Funder på harmonika og Finn Christensen på trommer, og det var en vidunderlig oplevelse at høre dem og derforuden en del sangere, som gav den hele armen. De havde medbragt et sanghæfte fra deres 10 års jubilæum, hvorfra vi kunne vælge nogle fællessange, ind i mellem de gav den fra degne kompositioner.

Jeg synes virkeligt, det er beundringsværdigt, at de er nået så vidt, og det fortjener de stor ros og anerkendelse for.

23.11.2009
Erik Th. Nielsen

Til toppen