Menu

Jytte og Kjeld Bjerregård underholdt på Ældrecenteret

Mandag eftermiddag den 12. oktober havde vi en pragtfuld eftermiddag i Centerklubben, hvor Jytte og Kjeld Bjerregård gav os en vidunderlig musikalsk oplevelse. De fortalte, at de begge 2 var født på Frederiksberg og mødte hinanden på seminariet, og det slog gnister med det samme, og efter 2 års forlovelse blev de gift

Mandag eftermiddag den 12. oktober havde vi en pragtfuld eftermiddag i Centerklubben, hvor Jytte og Kjeld Bjerregård gav os en vidunderlig musikalsk oplevelse.

De fortalte, at de begge 2 var født på Frederiksberg og mødte hinanden på seminariet, og det slog gnister med det samme, og efter 2 års forlovelse blev de gift.

Jytte gennemførte en musikpædagogisk uddannelse, mens Kjeld kastede sig over lægestudiet, og efter et stykke tid flyttede de til Skive, hvor Kjeld fungerede som privat praktiserende læge i mange år, mens Jytte underviste i musik sammen med sin lærergerning.

For 14 år siden købte de et dejligt hus ikke langt fra fjorden her på Fur, og da de så gik på pension, flyttede de fast hertil og nyder nu deres otium der, og har nu masser af tid til at dyrke deres store lidenskab musikken.

Jytte spillede på klaveret og Kjeld på violin, og de kan bare det der.

Ind imellem de spillede en del sange i Seniorsangbogen, som vi sang til, fortalte Jytte små anekdoter fra det gamle København, om hvordan livet formede sig i forrige århundrede, og det var spændende at høre på.

Det var som sædvanligt en god eftermiddag.

25.10.2009
Erik Th. Nielsen

 

Til toppen