Menu

Vi kommer helt sikkert tilbage

Efterårsferien viser sig vejrmæssigt fra sin smukkeste side. Det lokker folk ud i naturen. FurNyt traf ved Gammel Havn et par, der gæstede Fur for første gang. Selvom termometeret viser seks – syv grader i skyggen, så er der alligevel mange lune steder i landskabet, hvor solens stråler varmer op


Efterårsferien viser sig vejrmæssigt fra sin smukkeste side. Det lokker folk ud i naturen. FurNyt traf ved Gammel Havn et par, der gæstede Fur for første gang.

Selvom termometeret viser seks – syv grader i skyggen, så er der alligevel mange lune steder i landskabet, hvor solens stråler varmer op. På Gammel Havn står et par bænke. Her traf FurNyt onsdag eftermiddag et par, Marianne og Bo Frier Nielsen fra Lyngby ved København.  De havde været på besøg på Mors og var egentlig på vej hjem, da de besluttede at bruge en dag ekstra på en tur til Fur. Efter et besøg hos turistkontoret, hvor de var meget overrasket over at møde en dame, der snakkede københavnsk, var de nu på rundtur. Den medbragte mad sad de netop og nød, da FurNyt kom forbi. Det eneste de manglede at besøge, var Bryghuset og konklusionen på dagen efter deres første besøg på Fur var de var ikke i tvivl om:

”Vi kommer helt sikkert tilbage”, lød det fra begge.

14.10.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen