Menu

Fur og Selde skoler blev til Fursund Skole

Det som på papir og i praksis trådte i kraft pr. 1. august blev fredag den 10. oktober konfirmeret ved en symbolsk handling: Samtlige elever fra Selde skole og børnehave tog turen over Fursund og henlagde årets motionsdag til Fur skole

Det som på papir og i praksis  trådte i kraft pr. 1. august blev fredag den 10. oktober konfirmeret ved en symbolsk handling: Samtlige elever fra Selde skole og børnehave tog turen over Fursund og henlagde årets motionsdag til Fur skole.

Både på skolen og i børnehaven ventede man spændt på de mange kollegaer fra den anden side af sundet. De store elever kom cyklende, mens de mindre kom i busser.
Hele formiddagen var der stor aktivitet. Nogle tog til stranden ved Bådelaugets Hus og øvede sig i at sejle kajak, andre  byggede sandslotte  ved fiskerhuset, atter andre cyklede øen rundt. I børnehaven blev man hjemme på legepladsen og konkurrerede i løb, støvlekast, styltegang og koldbøtter.

Under halvtaget i skolegården ventede en kæmpe kagemand, og præcis klokken 11.30 samledes alle i skolegården og med flag i hånden, og  den fælles leder Gert Slyngborg, holdt stående på et bord en lille tale, der markerede, at nu var man én skole under det fælles navn Fursund Skole.
Derefter var det tid til at aflive kagemanden og ønske hinanden god efterårsferie.

Den fulde fotoserie af dagen kan ses på Fursund skolens nye hjemmeside på:   www.fursundskole.dk

12.10.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Til toppen