Menu

Los Quantos gav koncert på havnen

Søndag eftermiddag den 20. september skete det, som der længe havde cirkuleret rygter om: Los Quantos gav koncert på havnen. Orkestret så dagens lys for 39 år siden i det herrens år 1970. Los Quantos ”spillede lidt rundt omkring”, som Hans Panduro fortæller over mobilen, og var blandt andet husorkester på Selde Kro, når der var bal

Søndag eftermiddag  den 20. september skete det, som der længe havde cirkuleret rygter om: Los Quantos gav koncert på havnen.

Orkestret så dagens lys for 39 år siden i det herrens år 1970. Los Quantos ”spillede lidt rundt omkring”, som Hans Panduro fortæller over mobilen,  og var blandt andet husorkester på Selde Kro, når der var bal.

Efter nogle år gik orkestret i opløsning, men i 1985 startede det op igen med delvis ny besætning, så det nu bestod af sanger og guitarist Bent Espersen, bassist Birger Andersen, Finn Madsen på trommer og  Hans Panduro på elorgel. Orkestret har spillet rundt omkring, fortæller Hans Panduro og har i perioder ligget stille.

Men gammel kærlighed ruster som bekendt ikke, og gennem længere tid har det forlydt, at Los Quantos ville give en koncert på havnen.

Men vejr og vind skulle lige være til det. I søndags var forholdene optimale, og så gik ildbuddet rundt via sms på mobilen: Los Quantos spiller på havnen.

Det fik folk til at stimle sammen og helt fra Sallings dyb i Tøndering kom der folk til Fur for at høre Los Quantos ”trykke den af”.

25.09.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen