Menu

Så er der igen Cafeaften

Så er der godt nyt til de mange, som tidligere har været med til Cafeaften i forsamlingshuset. Forleden tikkede følgende besked ind fra FFF´s formand, Olly Ekstrand til redaktionen

Så er der godt nyt til de mange, som tidligere har været med til Cafeaften i forsamlingshuset. Forleden tikkede følgende besked ind fra FFF´s formand, Olly Ekstrand til redaktionen:

”Ja, så skal vi på den igen og efter en pause i 2008 afholder FFF igen Cafeaften.
Som sædvanlig bliver det d. 1. lørdag i marts, altså d. 7 marts.
Vi glæder os til en hyggelig og anderledes aften, hvor vi ud over fællesspisning håber der er nogle ø – boere, der vil vise hvad de kan, det være sig sang, musik eller andre sjove, spændende indslag.

Cafeaftenen er noget helt andet end de arrangementer FFF ellers afholder, til sådan en aften kommer der både fastboende og sommerhusfolk, man lærer de nye tilflyttere at kende og snakken går lystigt over bordene.
Der er en stor aldersspredning sådan en aften, vi møder både børn og ældre men også nogle af dem midt imellem og det er nok det der gør sådan en aften til noget helt specielt.

Lige netop dette arrangement er ikke noget FFF får noget overskud af, meningen er bare det skal løbe rundt og at alle skal have en dejlig aften.

Billetsalget starter snart og vil blive annonceret i Fur's mange forretninger”

25.01.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen