Menu

Genbrugspladsen på Vilietoften

Affaldet og hvad vi gør af det, er et af det moderne forbrugersamfunds største problemer. 
På Fur har Sogneforeningen for et år siden fået kommunen til etablere en genbrugsplads på Vilietoften. Den udsendte har prøvet den af

Affaldet og hvad vi gør af det, er et af det moderne forbrugersamfunds største problemer. På Fur har Sogneforeningen for et år siden fået kommunen til etablere en genbrugsplads på Vilietoften. Den udsendte har prøvet den af.

Plastik, rester af gipsplader, gamle computere, papkasser, en gammel radiator – listen er næsten uendelig over, hvad der kan hobe sig op i garage og udhus. En mulighed er at samle det hele sammen til storskrald, der hentes ca. hver 3. Måned, men hvad så når man glemmer at melde sig til ?

En anden mulighed er at låne naboens trailer og køre det hele til genbrugspladsen på Viljetoften. Her er åbent hver lørdag formiddag fra klokken 10.00 til 12.00. Modtages alt fra køleskabe, computere og pap til udtjente møbler. Eneste krav er, at tingene skal være sorteret.

Efter at jeg to gange i træk  havde glemt at tilmelde  mit skrammel til storskrald, blev det til adskillige ture til pladsen på Vilietoften.

09.02.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Senest ændretSøndag, 10 januar 2010 12:44
Til toppen