Menu

Forfatter fra Fur taler ved debatmøde i København

Torsdag den 26. Februar er forfatteren til bogen"Som dråber på sten", Birthe Sonne Kristensen indbudt som taler ved et stort debatmøde i København

Torsdag den 26. Februar er forfatteren til bogen"Som dråber på sten", Birthe Sonne Kristensen indbudt som taler ved et stort debatmøde i København.

Birthes bog "Som dråber på sten",  der handler om Codex Alimentarius, der er et samarbejde mellem FN-organisationerne FAO og WHO om  udarbejdelse anbefalinger og retningslinier for fødevarer, er tidligere omtalt på FurNyt. Bogen udkom for knapt et år siden og er nu af Aktive Forbrugere brugt som afsæt til et debatmøde i København den 26. februar.

”Jeg er den ene af de fem oplægsholdere og glad for, at der endelig kommer fokus på hvad der foregår i Codex, ” fortæller Birthen Sonne Kristensen til FurNyt og fortsætter:  ”Og selvom jeg er hamrende nervøs for at holde foredrag, så er det ingenting i forhold til den fornøjelse det er endelig at få lejlighed til at fortælle, hvad jeg har på hjerte som forbruger og undrende journalist under Codex-forhandlingerne, jeg har skrevet om i bogen.”

Mødet finder sted Salen SUHR’S Professionshøjskolen Metropol, Pustevig 8 (nær Kultorvet) den 26. Februar kl. 16.15 – 18.30.

19.02.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen